Netwerkcoördinator Annick Dobbelaere

annick.dobbelaere@netwerknowe.be
0475/20 20 41 

news image

Vreemdgaan-Wisselleren

Gezocht: gastorganisaties en vacatures voor ‘Vreemdgaan-Wisselleren’!  

Met “Vreemdgaan-Wisselleren” willen we intersectorale hulpverleners/medewerkers uit het brede zorglandschap de kans bieden om te leren van elkaar.

We moedigen organisaties aan om letterlijk de deuren open te zetten en hun aanbod kenbaar te maken in de vorm van een vacature.  

 

We zijn op een missie om een gevarieerde reeks intersectorale 'vacatures' te creëren en hebben daarvoor gastorganisaties nodig, zoals die van jou. Of je nu werkt met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen binnen het brede zorglandschap in Vlaanderen, als je bereid bent om je organisatie, werkwijzen, leefgroep, of iets anders, open te stellen voor deelnemers aan Vreemdgaan-Wisselleren, dan horen we graag van jou! 

 

Registreer je vandaag nog als gastorganisatie voor Vreemdgaan-Wisselleren 2023-2024 en laat ons weten welke inspirerende vacature(s) je in gedachten hebt.

Hierbij heb je volledige vrijheid om de duur, het aantal deelnemers en andere details te bepalen.  

 

Het aanmaken van vacatures is mogelijk tot 26 januari 2023

 

Mocht je meer informatie willen, bezoek dan https://vreemdgaan-wisselleren.be/ of neem contact op met de provinciale beheerder via mail natascha.deblauwe@wingg.be of telefonisch bereikbaar op 0488 82 79 15.