De vele gezichten van netwerkgericht werken
Willen we in de hulpverlening bijdragen aan het welzijn van mensen, dan is netwerkgericht werken geen bijkomende interesse of een extra methodiek. Het is een noodzakelijke houding in de praktijk!
Interactie-Academie en Familieplatform zijn organisaties die elk op hun manier een vurige ambitie delen om zowel de families als de unieke relaties van mensen centraal te stellen in de hulpverlening.
Samen zetten zij de schouders onder een studiedag die de vele gezichten van netwerkgericht werken een podium biedt. Het is beloofd: je gaat naar huis met nieuwe ervaringskennis, methodische invalswegen, academische aanbevelingen en bovenal héél veel frisse zin in het betrekken van de context binnen je werk.
Het volledige programma staat nu online met lezingen van Kim Steeman, Sabine Vermeire en Willem Beckers, en maar liefst twee workshopreeksen vol netwerkgerichte ideeën en vernieuwende praktijken uit de wereld van o.a. de forensische hulpverlening, crisishulp, jeugd – en volwassenen GGZ, verslavingshulp, pleegzorg en jeugdhulp. We sluiten af met een panelgesprek waarin we de blik op de toekomst zetten!
Bekijk hier het volledige programma en schrijf je in. Tot dan!