Netwerkcoördinator Annick Dobbelaere

annick.dobbelaere@netwerknowe.be
0475/20 20 41 

30/11/2023
Terug naar overzicht

GBO Trefdag Oostende

Onderbescherming wegwerken en werken aan toegankelijke sociale dienst- en hulpverlening is de kern van de GBO-samenwerking. Op 30 november 2023 zetten Stad Oostende, CAW Noord-West-Vlaanderen en de diensten Maatschappelijk Werk van de Mutualiteiten hun GBO-samenwerking in de kijker.

Op onze trefdag kom je te weten wat we samen doen om de drempels naar onze hulpverlening te verlagen en sociale rechten maximaal uit te putten, en hoe we de krachten bundelen voor het welzijn van Oostendse burgers.

Tijdens de lunch is er tijd voor een informele babbel en krijg je misschien die éne collega waar je geregeld mee belt of e-mailt rond een bepaalde cliënt, eens in levende lijve te zien!

In de namiddag kan je twee diensten bezoeken. Er is tijd om kennis te maken met de werking van deze dienst en uit te wisselen over versterkte samenwerking. We horen immers graag jullie suggesties om onze toekomstige GBO-samenwerking nog meer op punt te zetten. Zo leggen we meteen al een basis voor een warme doorverwijzing en samenwerking. En werken we samen aan een Geïntegreerd Breed Onthaal

Info en inschrijven